Kobalaq - NOTICIES
 
   KOBALAQ  |  LLARGA DISTÀNCIA  |  GALERIA  |  NOTICIES  |  FINNMARKSLØPET  |  ALTRES CURSES  |  REGISTRAR-SE 
Català  | Castellano | English 
12/11/2015  Soria Long Distance
Aquest any encarem un nou repte, dins la nostra preparació per la Femundløpet 600.

Participarem a la Soria Long Distance, www.somosierralongdistance.com, una prova sobre terra de 220 km non stop que correrem els pròxims dies 5, 6 i 7 de desembre.

220 km sobre terra són moltíssims i duríssims i, si a sobre es presenten a la primera part de la temporada, fan que el repte de la Somosierra LD, sigui immens, i alhora, desconegut.

L'any passat vam córrer la Monegros Non Stop de 150 km amb molt bon resultat i acabant amb els gossos en molt bones condicions.

Tots els gossos que portàvem al tir vàrem acabar la prova, i, només un, els dies següents va patir alguna seqüela en forma d'una lleugera coixera.

Això ens anima a afrontar el nou repte, però per 220 km en 50 h són molts, potser masses, ja veurem.

La nostra prioritat serà conservar els gossos i les seves articulacions, molt castigades en tirades sobre terra.

Per tant, intentarem acabar la cursa sempre i quan els gossos responguin bé i les temperatures acompanyin, i si aconseguim que l'equip vagi en la línia d'acabar bé la cursa, intentarem competir-la, però sempre tenint al cap, que no podem ni volem córrer el risc de deixar cap gos lesionat o parat després de la cursa.

No ens ho permet la nostra manera d entendre el múixing, som de l'equip KOBALAQ, no ho oblidem, però tampoc ens ho permet la gestió de només 14 gossos amb l'obligació d arribar a la sortida de la Femundlopet amb tots en condicions i bon estat de forma.Els entrenaments d'aquesta temporada no estan sent molt diferents dels altres anys, tot i així, hem fet alguns entrenaments més llargs del que estàvem acostumats i algun dia hem intentat fer diversos entrenaments en poques hores, no amb la intenció d acostumar l'equip a les repeticions i a descansos curts, cosa que el nostre equip està totalment acostumat, si no amb la intenció de veure com responien els gossos a tants quilòmetres sobre terra.

Els testos que hem fet ens fan estar animats, l'equip ha baixat una mica la velocitat mitjanat però han recuperat bé, sense cap lesió important, per tant seguirem així, baixant el número d'entrenaments els 15 dies abans de la cursa, per tal d'arribar a la sortida de la Somosierra Long Distance, amb l'equip eufòric, amb ganes de quilòmetres i ganes de LD.

Tenim un problema...

Fa massa dies que no patim són, que no ens pesen les parpelles, i que no arrosseguem els peus per terra, ... fa massa dies que no notem en el nostre cos, els devastadors efectes de la Llarga Distància, i ja fa massa temps que som addictes a aquesta destructora sensació.

AVANT!

Sempre amb l'ajuda d'arnesos Zero DC i pinsos Greenheart Premium.
  Accessos :1608   Autor :Marçal Rocias
Tornar

Kobalaq Equip de gossos de trineu - 2006